V.3 pizza och bio!

Denna veckan har inte hänt mycket, förutom att jag har promenerat en del, dock har jag inte loggat mina promenader eftersom jag åkte till min pojkvän och gick med deras hundar. Lämnade mobilen inomhus för att det var så varmt och helt enkelt glömde den kvar inomhus.

Jag använder mig av en hemsida som heter http://runkeeper.com/

om du vill titta hur det går för mig kan du kolla

>>>>>>>>>>>>>  http://runkeeper.com/user/tuffsruffs <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

 

Erkännanden:

I veckan var jag på bio med en kompis och för att lycka till det lite så köpte jag mig ett äpple (har ingen aning om hur många kalorier det är i ett äpple dock) och så köpte jag en cola ligh (1-6kcl /dl).

Men jag kände mig glad för att jag inte köpte pockorn eller godis som jag brurkar göra och colan var inte särskilt good längre, då det bara stacks i munnen när man drack den, men nu vet jag till nästa gång, bara att ta med sig vatten och kanske ett äpple till 😀

Sen i helgen var jag hos min pojkvän, då på lördagen köpte dom pizza och jag kunde inte låta bli för det luktade så gott, skar mig en bit som var 1/16 del pizza, för att jag ville ta en så liten bit som möjligt. Jag insåg snart att det luktade godare än vad pizzan smaka, och så fick jag ont i magen, just typiskt men positivt att jag fick veta det, kanske inte kommer bli mer pizza fram över. Men kommer nog inte kunna undvika kyckling sallad.

 

Comments

No comments so far.

Leave a Reply

 
(will not be published)
 
 
Comment
 
 

 

Achievement

Loot

Gear