Diet

Här kan du följa mig och hur det går med min behandling om att jag ska gå ner i vikt.

 

V.3 pizza och bio!

Denna veckan har inte hänt mycket, förutom att jag har promenerat en del, dock har jag inte loggat mina promenader eftersom jag åkte till min pojkvän och gick med deras hundar. Lämnade mobilen inomhus för att det var så varmt och helt enkelt glömde den kvar inomhus.

Jag använder mig av en hemsida som heter http://runkeeper.com/

om du vill titta hur det går för mig kan du kolla

>>>>>>>>>>>>>  http://runkeeper.com/user/tuffsruffs <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

 

Erkännanden:

I veckan var jag på bio med en kompis och för att lycka till det lite så köpte jag mig ett äpple (har ingen aning om hur många kalorier det är i ett äpple dock) och så köpte jag en cola ligh (1-6kcl /dl).

Men jag kände mig glad för att jag inte köpte pockorn eller godis som jag brurkar göra och colan var inte särskilt good längre, då det bara stacks i munnen när man drack den, men nu vet jag till nästa gång, bara att ta med sig vatten och kanske ett äpple till 😀

Sen i helgen var jag hos min pojkvän, då på lördagen köpte dom pizza och jag kunde inte låta bli för det luktade så gott, skar mig en bit som var 1/16 del pizza, för att jag ville ta en så liten bit som möjligt. Jag insåg snart att det luktade godare än vad pizzan smaka, och så fick jag ont i magen, just typiskt men positivt att jag fick veta det, kanske inte kommer bli mer pizza fram över. Men kommer nog inte kunna undvika kyckling sallad.

 

2 veckor efter start!

Jag har länge varigt överviktig och kollar man i min sjukhus papper  ser man en inte så rolig kurva över hur min vikt stiger. Länge har jag försökt ändra på etta genom många försök genom viktväktarna, träning och mat och med hjälp av många vänner och kära. Nu är det min tur att verkligen ta tur med problemet igen. Jag är trött på att vara kraftig och inte hitta kläder i min storlek, bli andfådd bara jag går upp för en liten trappa eller inte våga gå till offentliga bad/gym eller vara ute i badkläder utan att skämas.

Men nu är det ändring på det, för två veckor sen började jag min diet via obesita – Sahlgrenska-Universitetssjukhuset avdelning här i Göteborg.

behandligen är en WLCD-behandling som består av pulver drinkar. Som ska drickas i 12veckor. Det finns många märken man kan välja på och olika smaker, men tänkte skriva om det mer sen när jag prövat fler 😀

—-

Så nu efter 2veckor så har jag promenerat, drukigt drinkar och drukigt masssssssor med vatten, och inte ätigt något annat. Vilket har lätt att jag tappat 5kg. Jag var så glad när jag gick dit, eller snarare när jag gick där ifrån.

Jag har fåt höra att om man försöker banta så kan man tappa 1-1,1/2kg i veckan så jag tänkte att har jag tur har jag tappat 2 på dessa veckor.

Min börjar vikt var 116kg, och när jag tittade på vågen stog det 111,30kg vilket jag läste som 113, så tänkte jag men 3kg. Blev lite lätt förvånad över att jag tappat så mycket men sen läste sjuksköterskan 111,30kg och jag fick kolla igen.

Jag är så glad över att ha tappat vikt så jag började gråta, när man sätt vågen nästan bara gå upp hela sitt liv och nästan get upp hoppet, man dricker bara pulver men kläderna sitter fortfarande lika dant, så tror man inget har hänt. Men att få gå dit och väga sig och se resultat gjorde mig så glad.

Mitt mål just nu är att fortsätta och för förhoppningsvis gå under 100kg, sen får man ta 5-10kg i taget och se vart man hamnar. Sen gäller det att träna också så man inte förlorar alla musklerna istället, så jag och min mamma pratade om att kanske springa vårrusset (http://www.varruset.se/start/) nästa år (2012). Förhoppningsvis orkar jag springa halva och får gå resten 😀

 
 

Achievement

Loot

Gear