2 veckor efter start!

Jag har länge varigt överviktig och kollar man i min sjukhus papper  ser man en inte så rolig kurva över hur min vikt stiger. Länge har jag försökt ändra på etta genom många försök genom viktväktarna, träning och mat och med hjälp av många vänner och kära. Nu är det min tur att verkligen ta tur med problemet igen. Jag är trött på att vara kraftig och inte hitta kläder i min storlek, bli andfådd bara jag går upp för en liten trappa eller inte våga gå till offentliga bad/gym eller vara ute i badkläder utan att skämas.

Men nu är det ändring på det, för två veckor sen började jag min diet via obesita – Sahlgrenska-Universitetssjukhuset avdelning här i Göteborg.

behandligen är en WLCD-behandling som består av pulver drinkar. Som ska drickas i 12veckor. Det finns många märken man kan välja på och olika smaker, men tänkte skriva om det mer sen när jag prövat fler 😀

—-

Så nu efter 2veckor så har jag promenerat, drukigt drinkar och drukigt masssssssor med vatten, och inte ätigt något annat. Vilket har lätt att jag tappat 5kg. Jag var så glad när jag gick dit, eller snarare när jag gick där ifrån.

Jag har fåt höra att om man försöker banta så kan man tappa 1-1,1/2kg i veckan så jag tänkte att har jag tur har jag tappat 2 på dessa veckor.

Min börjar vikt var 116kg, och när jag tittade på vågen stog det 111,30kg vilket jag läste som 113, så tänkte jag men 3kg. Blev lite lätt förvånad över att jag tappat så mycket men sen läste sjuksköterskan 111,30kg och jag fick kolla igen.

Jag är så glad över att ha tappat vikt så jag började gråta, när man sätt vågen nästan bara gå upp hela sitt liv och nästan get upp hoppet, man dricker bara pulver men kläderna sitter fortfarande lika dant, så tror man inget har hänt. Men att få gå dit och väga sig och se resultat gjorde mig så glad.

Mitt mål just nu är att fortsätta och för förhoppningsvis gå under 100kg, sen får man ta 5-10kg i taget och se vart man hamnar. Sen gäller det att träna också så man inte förlorar alla musklerna istället, så jag och min mamma pratade om att kanske springa vårrusset (http://www.varruset.se/start/) nästa år (2012). Förhoppningsvis orkar jag springa halva och får gå resten 😀

 

Comments: 9

Leave a reply »

 
 
 

As soon as stress ends you can possibly look return and say with pride look what I have accomplished!

That was a great week.

 

I constantly spent my half an hour to read this web site’s articles or reviews every day along with a cup of coffee.

 

Basically, after 21 days or so I’ve lost 16 pounds and haven’t added exercise nevertheless.
Appreciate… well… answering all the questions I’d by way of your website or blog.

 

You’ll find therefore many great ideas here: salads, drinks, carvings, and tested recipes.

 

. The idea appears we’ve forgotten the wisdom from the ages that excellent health is not just the absence of problem, but involves healthy lifestyle, healthy mental attitude, and healthy ways of relating for you to all living beings and dynamics.

 

Just remember to stay clear of a too busy schedule this
though week, as you are could possibly be very tired and requires extra
rest from symptoms occurring.

 

My brother recommended I might like this blog.
He was totally right. This post truly made my day.
You cann’t imagine just how much time I had spent for this info! Thanks!

 

Surfade mig hit en aning av misstag, men du har en superfin blog här!

Fortsätt med det fina arbetet!
Tack för det här!

 

Leave a Reply

 
(will not be published)
 
 
Comment
 
 

 

Achievement

Loot

Gear